What do people do all dayA TÁMOP 3.1.4. –es program keretében témahetet tartunk az iskolában. Az elkövetkező héten, február 18-án csütörtökön, én is bemutató órával készülök a 10.D osztály 8 diákjának és Richard Scarry Tesz-Vesz város (Busy Town) könyveinek a segítségével. Bár a téma alapját két képeskönyv (What do people do all day, Funniest storybook ever) szolgáltatja az óra teljes egészében számítógépes tanóra lesz projektorral és a Hot Potatoes programmal készített feladatokkal. Akik eljönnek azok az iTalc fantasztikus képességeivel is megismerkedhetnek majd.
 
Az óra előtt egy rövidebb pár perces, illetve azt követően egy hosszabb megbeszélést is tartunk ahol minden, a látottakkal kapcsolatos kérdésre válaszolok.
 
Az érdeklődők a pontos időpontról és a “Világunk: sokfélék vagyunk” témahét többi programjáról a Than Károly Ökoiskola honlapján olvashatnak bővebben.
A bemutató óra teljes anyaga, beleértve a Hot Potatoes forrás fájlokat és a használt PowerPoint dokumentumot, az órát követően innen letölthetőek.