Untitled-1 Folytatódik a bemutató órák sora. November 4-én 13.15-től 14.00-ig az angol feltételes mód gyakorlásával ismerkedhetnek meg az érdeklődő kollégák. Maga az óra teljes egészében számítógépes feladatokon alapul, amit a tanár (igen, ebben az esetben is én ;-)) különböző ingyenes programokkal készített.

A résztvevők, az ajándékba kapott DVD-n, nem csak az órán használt feladatokat kapják meg, hanem más, az óra menetét segítő programokat is magukkal vihetnek, így bármilyen, számítógépekkel felszerelt, nyelvi labort, vagy informatika termet könnyen kezelhető és kontrolálható számítógép teremmé varázsolhatnak.

Az óra előtt egy rövidebb pár perces, illetve azt követően egy hosszabb megbeszélést is tartunk ahol minden, a látottakkal kapcsolatos kérdésre válaszolok.

Az érdeklődő kollégák a részletes programot és az évben soron következő órák témáját megtekinthetik a Than Károly honlapján. A részvételi szándékot legkésőbb kedd estig lehet jelezni e-mailben nálam a bacsom@hotmail.com címen.